Servicii Recondiţionare chiuloase motor

Reconditionare chiuloase motor inclusiv cu sudura in aluminiu prelucrare cu tehnologie de varf.

Dupa o curatire prealabila, chiulasa este supusa operatiei de demontare in piese componente. La demontare se verifica starea fizica a supapelor, arcurilor si a sigurantelor aferente, se masoara uzura ghidurilor precum si adancimea scaunelor de supape. Se controleaza starea suprafetelor de etansare si gradul de uzura al axelor cu came si al tachetilor.

In urmatoarea etapa se obtureaza orificiile si se efectueaza o verificare in baie de apa preincalzita la 75-80 grade, pentru a depista eventualele fisuri ce vor trebuii eliminate pe parcursul reconditionarii.Acest proces se executa cu un utilaj de ultima generatie SERDI .

SPT 1501Am

Acolo unde este necesar se decupeaza chiuloasa pe freza, eliminindu-se integral fisura, dupa care se reconstruieste cu sudura corpul chiulasei. Urmeaza frezarea locasurilor de scaune si confectionarea scaunelor noi. Prin rectificare plana se indeparteaza excesul de material, asigurand cotele originale de montaj.

BERCO SM 1300A

Dupa presarea scaunelor si ale ghidurilor de supape, se efectueaza prelucrarea finala a profilului acestora, deoarece fiecare tip de chiulasa are alt profil, specific motorului pe care lucreaza, pentru frezarea acestei multitudini de profile se folosesc utilaje de ultima generatie.

Serdi 4.0 Power

Se asigura controlul interfazic permanent al operatiilor.